Sa kohe zgjat Dashuria?
3 posters
Faqja 1 e 1
Sa kohe zgjat Dashuria?
Ka raste te shumta kur dashuria ndermjet dy personave ne kohe, gradualisht venitet dhe zhduket!
Sa kohe zgjat nje dashuri 1,2,3,4.....10,11,12,13 vjet apo eshte e pavdekshme?
A besoni se dashuria mund te zgjasi pergjithmone, apo eshte iluzion i njerezve?
Re: Sa kohe zgjat Dashuria?
Kur flas per dashurine, une nuk e kap vetem ne konceptin e ngjushte te saj, por me gjere.
Une nuk mendoj se dashuria venitet apo zhduket...Dashuria asnjehere nuk zhduket, por ajo transformohet nga nje forme ne tjetren. Dashruia eshte lende, nga e cila perbehen substanca te tjera dhe si e tille ajo kurr nuk shuhet por thjesht ndryshon forme.
Po jua shpegoj me mire: Nese doni dike, dashuria eshte e juaja ndaj dikujt, kete dashuri e posedoni ju , ndodhet tek ti kjo, ti je i perbere prej saj. dhe ne momentin qe nuk ndjeni me per kete person nuk do te thote se kjo dashuri vdiq, dashurine ju ende e posedoni nese nuk shfaqet per momentin do te shfaqet me vone...
Dashuri eshte iluzion nese jeta do te ishte iluzion dhe une e mendoj kete..jeta eshte nje iluzion dhe cdo gje qe e karakterizon ate eshte e tille...mjafton te mendoni pak thelle e do ta kuptoni , por nuk jua keshilloj
Une nuk mendoj se dashuria venitet apo zhduket...Dashuria asnjehere nuk zhduket, por ajo transformohet nga nje forme ne tjetren. Dashruia eshte lende, nga e cila perbehen substanca te tjera dhe si e tille ajo kurr nuk shuhet por thjesht ndryshon forme.
Po jua shpegoj me mire: Nese doni dike, dashuria eshte e juaja ndaj dikujt, kete dashuri e posedoni ju , ndodhet tek ti kjo, ti je i perbere prej saj. dhe ne momentin qe nuk ndjeni me per kete person nuk do te thote se kjo dashuri vdiq, dashurine ju ende e posedoni nese nuk shfaqet per momentin do te shfaqet me vone...
Dashuri eshte iluzion nese jeta do te ishte iluzion dhe une e mendoj kete..jeta eshte nje iluzion dhe cdo gje qe e karakterizon ate eshte e tille...mjafton te mendoni pak thelle e do ta kuptoni , por nuk jua keshilloj
Sennia- Moderator
- Anzahl der Beiträge : 852
Re: Sa kohe zgjat Dashuria?
Vizioner shkruajti:Ka raste te shumta kur dashuria ndermjet dy personave ne kohe, gradualisht venitet dhe zhduket!
EDHE SIKURE TE JET ILUZION ZGJAT PERGJITHMONE
Nela- Anëtar
- Anzahl der Beiträge : 538
Similar topics
» A ekziston Dashuria reciproke sot ? ose me mire a ekziston Dashuria?
» Cfar eshte Dashurija?
» Dashuria: Quiz
» Dashuria dhe Shoqeria...
» Dashuria: Teme-Sondazh
» Cfar eshte Dashurija?
» Dashuria: Quiz
» Dashuria dhe Shoqeria...
» Dashuria: Teme-Sondazh
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi