Datelindja:Shkruaje ketu
4 posters
Faqja 1 e 1
Datelindja:Shkruaje ketu
Pershendetje te gjithve!
E hap kete Teme, duke u nxitur nga rasti i Datelindjes se Lilly-t.
Eshte e drejta e secilit nga Antaret, qe ne Profilin e vet te veje ato te dhena qe mendon ose i duken te arsyeshme te behen publik. Ne kete rast edhe Datelindjen e plote por, duke qene se programi i ndertimit te forumit nuk e lejon te vihet VETEM Data dhe Muaji, pa vitin atehere, mendoj qe secili nga Antaret te shkruaje ketu, ne kete Teme, VETEM Daten dhe Muajin. keshtu behet e mundur te pakten te dime keto te dhena dhe te Urojme njeri-tjetrin ne ate dite te shenuar per secilin!
Po filloj une :
18.10
E hap kete Teme, duke u nxitur nga rasti i Datelindjes se Lilly-t.
Eshte e drejta e secilit nga Antaret, qe ne Profilin e vet te veje ato te dhena qe mendon ose i duken te arsyeshme te behen publik. Ne kete rast edhe Datelindjen e plote por, duke qene se programi i ndertimit te forumit nuk e lejon te vihet VETEM Data dhe Muaji, pa vitin atehere, mendoj qe secili nga Antaret te shkruaje ketu, ne kete Teme, VETEM Daten dhe Muajin. keshtu behet e mundur te pakten te dime keto te dhena dhe te Urojme njeri-tjetrin ne ate dite te shenuar per secilin!
Po filloj une :
18.10
Re: Datelindja:Shkruaje ketu
Po vitin pse se shkruan zotrote :D :D :D
Mua mbajeni mend,ne mot bej 25 dua dhurate Alban Skenderaj ose Ernis Cili me fjongo ahahhahaha
Une kam lindur 19.07.1986 (kshu thote mami,une smbaj mend :D )
Mua mbajeni mend,ne mot bej 25 dua dhurate Alban Skenderaj ose Ernis Cili me fjongo ahahhahaha
Une kam lindur 19.07.1986 (kshu thote mami,une smbaj mend :D )
Eria- Anëtar
- Anzahl der Beiträge : 430
Re: Datelindja:Shkruaje ketu
une nje muaj fiks pas Vizionerit
Sennia- Moderator
- Anzahl der Beiträge : 852
ely- Anëtar
- Anzahl der Beiträge : 239
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi