Te rigjesh Dashurine "e humbur"!
3 posters
Faqja 1 e 1
Te rigjesh Dashurine "e humbur"!
Une personalisht nuk e di sepse nje burre qe me pane syte qe 17 vjec, ate kam edhe sot mbas 8 vitesh qe jemi njohur dhe pothuajse 7 vjet martese, edhe tani qe mendova te nderroj cik klimen se vend i ri thashe,usa, klime e re si dihet me ngrofte a me ftofte,kuptova qe kish ikur vapa me gushtin,s'behej derman. :P (shaka).
Po shikoj historine e nje cuni qe njoh edhe ish te dashures se tij.Ata ishin ndare dhe pas kaq vitesh e rigjejne njeri-tjetrin.Tani,ajo e shpreh qe e dashuron perseri pa mase,ai cuni se pranon.Me beri pershtypje ne fakt,sespe ,pa ofendim per cunat,mendoja se cunat nqs ju kethehej nje vajze qe kane dashur me pare sdo e refuzonin,qofte edhe te mos e dashuronin ne te njejten menyre.Nejse po perfundimi eshte se ,po ekziston mundesia te dashurosh ish te dashurin tend,biles do thoja se tundimi eshte i madh.
Po shikoj historine e nje cuni qe njoh edhe ish te dashures se tij.Ata ishin ndare dhe pas kaq vitesh e rigjejne njeri-tjetrin.Tani,ajo e shpreh qe e dashuron perseri pa mase,ai cuni se pranon.Me beri pershtypje ne fakt,sespe ,pa ofendim per cunat,mendoja se cunat nqs ju kethehej nje vajze qe kane dashur me pare sdo e refuzonin,qofte edhe te mos e dashuronin ne te njejten menyre.Nejse po perfundimi eshte se ,po ekziston mundesia te dashurosh ish te dashurin tend,biles do thoja se tundimi eshte i madh.
Lilly- Global Moderator
- Anzahl der Beiträge : 751
Re: Te rigjesh Dashurine "e humbur"!
Doja te thoja vetem kaq!!!
Do te vije nje dite ne jete, kur do te zgjohesh dhe do te ndjesh te kesh nevoje per mua, keshtu si une tani kam nevoje per ty......do te kthehesh duke shpresuar t'me gjesh......me vjen keq......une nuk do t'jem "me"..!!!
e Humbure edhte e Humbure nuk gjindet me!
dhe po te gjindet eshte e kote per mua!
Do te vije nje dite ne jete, kur do te zgjohesh dhe do te ndjesh te kesh nevoje per mua, keshtu si une tani kam nevoje per ty......do te kthehesh duke shpresuar t'me gjesh......me vjen keq......une nuk do t'jem "me"..!!!
e Humbure edhte e Humbure nuk gjindet me!
dhe po te gjindet eshte e kote per mua!
Nela- Anëtar
- Anzahl der Beiträge : 538
Re: Te rigjesh Dashurine "e humbur"!
Nga eksperienca personale nuk flas dot,sepse sic tha Lilly,ne nje me kane ngelur syte prej pothuajse 4,5 vjetesh...por ketu ne Gjermani perdoret nje shprehje..pantallonat e vjetra te rrine me mire,..e kam pare kete gje ne tre shoqet e mia,qe u ndane nga te dashurit kur erdhen ne Gjerman...mbasi u ripane dhe folen dhe rilidhen kontakt pas sh kohesh,kuptuan qe ndjejne ende...dhe ndjejne goxha shume....te dyja palet...Nuk harrohet lehte...dashuria...per me teper e para...
Eria- Anëtar
- Anzahl der Beiträge : 430
Similar topics
» Kenge per dashurine
» Lajme te dites -nga Shqiperia-
» Per te ndjekur "Derfla TV" klikoni: [Komplet u lexuan]
» Romani: "Perseri ne kembe" nga Dhimiter Xhuvani
» Mesuesit, hedhja ne "rruge" e tyre nga PD-ja
» Lajme te dites -nga Shqiperia-
» Per te ndjekur "Derfla TV" klikoni: [Komplet u lexuan]
» Romani: "Perseri ne kembe" nga Dhimiter Xhuvani
» Mesuesit, hedhja ne "rruge" e tyre nga PD-ja