Mireseerdha une :D
3 posters
Faqja 1 e 1
Mireseerdha une :D
Pershendetje anetare,nuk para merrem me forumet,po u regjistrova ketu,meqe ma kerkoi nje mik dhe nje komshi i mire :D
Jam vetem ne nje forum deri diku anetare aktive,ndersa ne vende te tjera ndoshta edhe jam regjistruar por nuk mbaj mend as nick as pass :D...Uroj te gjitheve te keni kaluar nje te diel te bukur Shen Valentini....dhe duke ju uruar sa me shume dashuri dhe lumturi dhe dhurata cdo dite..shpresoj te lexohemi rreth e rrotull ne forum...
Fillim jave te mbare...
Pershendetje nga Eria
Jam vetem ne nje forum deri diku anetare aktive,ndersa ne vende te tjera ndoshta edhe jam regjistruar por nuk mbaj mend as nick as pass :D...Uroj te gjitheve te keni kaluar nje te diel te bukur Shen Valentini....dhe duke ju uruar sa me shume dashuri dhe lumturi dhe dhurata cdo dite..shpresoj te lexohemi rreth e rrotull ne forum...
Fillim jave te mbare...
Pershendetje nga Eria
Eria- Anëtar
- Anzahl der Beiträge : 430
Re: Mireseerdha une :D
Eria, mire se erdhe dhe faleminderit qe e pranove Ftesen!
Je shume e mire!
Te uroj ta kalojme kendshem bashke...ku dhe pjesmarrja jote ketu, eshte nje kenaqesi e vecante per mua, por mendoj se dhe per te tjeret po ashtu do jete, sepse deri tani jemi nje Grup shume i mire ketu dhe kuptohemi me njeri-tjetrin!
Dhe nje here Faleminderit
Je shume e mire!
Te uroj ta kalojme kendshem bashke...ku dhe pjesmarrja jote ketu, eshte nje kenaqesi e vecante per mua, por mendoj se dhe per te tjeret po ashtu do jete, sepse deri tani jemi nje Grup shume i mire ketu dhe kuptohemi me njeri-tjetrin!
Dhe nje here Faleminderit
Flm ty ...edhe mos te ngelet qejfi nqs nuk hyj shpesh ketu,po do perpiqem...Nga shkrimet qe po shoh lart e poshte me duken te njohura :p...po do kemi kohe te njihemi..
Ps.Te kam nis nje Mp andej lexoje
Ps.Te kam nis nje Mp andej lexoje
Eria- Anëtar
J'a mire se n'a erdhe dhe mire se na gjete,dukesh qe e ke nisur mire dhe me kembe te mbare :D.
Do jete kenaqesi te bashkebisedojme bashke.
Do jete kenaqesi te bashkebisedojme bashke.
Lilly- Global Moderator
- Anzahl der Beiträge : 751
Flm Lilly do kemi kohe te njihemi....e kshu e nis une me kemben e duhur :D...Do jete kenaqesi dhe per mua tju lexoj ...
Dite te kendshme
Dite te kendshme
Eria- Anëtar
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi